Unieke theaterproductie ‘Krimp’ komt naar Metslawier!

Café Veldzicht in Metslawier is zaterdag 17 mei om 20:00 uur het decor voor de Friestalige theaterproductie ‘Krimp’ door Achmea Culpa.

Na bijna 400 voorstellingen van de succesvolle kroegtheaterproducties ‘Katarsis’ en ‘Kredo’ is er nu de nieuwe voorstelling ‘Krimp’ van theaterstichting Achmea Culpa. Het door Gerrit Breteler geschreven toneelstuk gaat over de oorzaak en gevolgen van de krimp op het platteland. De cabaretier Jan Jaap van der Wal maakt met deze productie zijn toneelregiedebuut.

Timing, humor en tragiek, muziek en schilderkunst zijn de ingrediënten waarmee de pittige boodschap smakelijk gebracht wordt. Een team van enthousiaste technici en kleedsters staan de acteurs bij om voortdurend in recordtempo van rol te kunnen wisselen. De bekende grimeur Arjen van der Grijn heeft met prachtige pruiken de ‘finishing touch’ geleverd. Opnieuw worden alle rollen uitsluitend gespeeld door de twee acteurs Anke Bijlsma en Gerrit Haaksma.

Wilt u dit meemaken, reserveer dan van te voren uw kaarten à € 19,00 via tel. 0519-241705 of 0519-241997. Voor meer informatie kunt u kijken op www.cafeveldzicht.nl